Hva gjør en virtuell assistent – sånn egentlig?

Jeg jobber som Virtuell Assistent (VA), men hva bruker jeg tiden min på – sånn egentlig?

Det finnes flere typer VA, men jeg jobber med generelle administrative oppgaver etter flere år som ansatt i kontor og administrasjon. Etter oppstarten til mitt firma, E∙V∙A, har jeg brukt en del av min tid til å informere og fortelle gamle og nye bekjentskaper hva en virtuell assistent er.

En virtuell assistent er en person som jobber frilans og fra eget kontor. Det er mange som jobber på denne måten, men det unike ved en VA er at vi ofte jobber med kontoradministrative oppgaver eller som en «digital personlig assistent».

Jeg tilbyr en rekke skreddersydde tjenester og avtaler dette direkte med mine kunder basert på deres behov.

Noen av tjenestene E∙V∙A tilbyr kan være:

 • Digital personlig assistent
 • Svare på e-post henvendelser, møtebookinger og invitasjoner på vegne av min klient
 • Organisere e-post/innboks – slette spam og markere viktige e-poster
 • Føre og vedlikeholde CRM systemer
 • Korrekturlesing
 • Lage powerpoint presentasjoner
 • Oversette korte tekster (norsk/engelsk)
 • Fylle inn tekst i dokumenter – for eksempel kontrakter
 • Fylle inn tall i dokumenter – for eksempel i Excel
 • Bistå med rekrutteringsarbeid (publisere annonse, sortere innkomne søknader etc.)
 • Publisere innhold på sosiale media
 • Følge opp kundekontakt
 • Booke reiser og hotell
 • Organisere arrangementer
 • Online research
 • Transkribere lyd til tekst

En virtuell assistent kan bli en essensiell del av et firma eller en klients liv. Viktige stikkord for meg er tillit, profesjonalitet og kvalitet.

Ta gjerne kontakt for å vite mer om hva jeg kan gjøre for deg og ditt firma.