PERSONVERN OG BRUK AV INFORMASJONSKAPSLER

Her får du informasjon om hvordan ASSISTLY AS behandler personopplysninger. Det er eier og daglig leder Haleh Ashraf som er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene.

VEDTAGELSE AV VILKÅR

Ved å besøke og bruke dette nettstedet godtar du vilkårene som er gitt nedenfor.

Når du bruker nettsiden www.assistly.no legger du igjen dataspor, og sender eventuelt inn informasjon om deg selv. Les gjennom informasjonen nedenfor for å forstå hvordan disse dataene brukes i ASSISTLY, og hvorfor de samles inn.

Norske aktører er pålagt å informere om slik bruk gjennom Lov om elektronisk kommunikasjon:

2-7 b Bruk av informasjonskapsler/cookies

Lagring av opplysninger i brukers kommunikasjonsutstyr, eller å skaffe seg adgang til slike, er ikke tillatt uten at brukeren er informert om hvilke opplysninger som behandles, formålet med behandlingen, hvem som behandler opplysningene, og har samtykket til dette. Første punktum er ikke til hinder for teknisk lagring av eller adgang til opplysninger:

  1. utelukkende for det formål å overføre kommunikasjon i et elektronisk kommunikasjonsnett
  2. som er nødvendig for å levere en informasjonssamfunnstjeneste etter brukerens uttrykkelige forespørsel.

En informasjonskapsel («cookie») er en tekstfil som lagres i nettleseren din når du besøker en nettside.

Merk imidlertid at bruk av informasjonskapsler ikke gjør det mulig å identifisere en person på individnivå. Det er med andre ord ikke mulig å vite at akkurat du gjorde en gitt handling på nettsiden.

INGEN REGISTRERING VED ANONYMT BESØK

Når du besøker denne siden blir det ikke registrert opplysninger om deg med mindre du selv aktivt sender oss opplysninger om deg selv. Ved besøk vil våre web-servere bare registrere IP-adressen din for å kunne telle antall besøk, gjennomsnittstiden per besøk, hvilke sider som blir besøkt og liknende. Statistikken bruker vi til å analysere bruken av nettstedet og bedre kvaliteten på innholdet.

 

VERKTØY SOM BRUKES PÅ ASSISTLY.NO

ASSISTLY bruker informasjonskapsler og følgende verktøy på nettsiden:

Verktøyet nevnt over samler informasjon om hvordan besøkende bruker alle sidene under nettadressen assistly.no.

Merk igjen at det ikke er mulig å spore din personlige trafikk på sidene.

Dataene som samles inn brukes for å kontinuerlig forbedre nettsiden. For eksempel kan man se hvilke artikler/blogginnlegg som er mest og minst populære, og jobbe målrettet for å fremheve eller forbedre disse.

INFORMASJON SOM SAMLES INN

Data som samles inn er informasjon om trafikk og oppførsel på nettsiden assistly.no. Google Analytics viser blant annet hvilke sider som besøkes, hvor lang tid de besøkende bruker på de enkelte sidene, hvilke trafikk-kilder de kommer fra (organisk søk i Google, sosiale medier med flere) og mer.

Informasjonen deles ikke videre med andre.

Du har rett til å klage til Datatilsynet hvis du mener behandlingen av din personlige data ikke er behandlet i tråd med gjeldende regelverk.

 

SKRU AV ELLER SLETTE INFORMASJONSKAPSLER

Du kan selv skru av bruk av informasjonskapsler i nettleseren din, og/eller slette dem. Fremgangsmåte varierer etter nettleser, men det kan du finne ut av ved å skrive inn «slette informasjonskapsler» + navnet på nettleseren din, i Google. Der finner du også ut hvordan du skrur av bruk av informasjonskapsler.

 

SAMTYKKE

Når du bruker disse nettsidene samtykker du i at informasjonskapsler benyttes som beskrevet over.

 

RETTIGHETER

ASSISTLY.no har alle rettigheter til dette nettstedet og innholdet som publiseres her. Innhold, utforming og data på nettstedet er beskyttet etter åndsverkloven og annen lovgivning. Innholdet kan ikke endres, reproduseres, offentliggjøres, distribueres eller for øvrig anvendes for offentlige eller kommersielle forhold uten tillatelse. Ta gjerne kontakt med oss.

 

ANSVAR FOR INNHOLD PÅ NETTSTEDET

ASSISTLY.no garanterer ikke for innholdet på nettsiden og kan når som helst helt eller delvis endre eller fjerne innholdet. Enhver beslutning du måtte ta som følge av innholdet, er på eget ansvar.

KOMMUNIKASJON MED DEG

Avhengig av formålet med registreringen av opplysninger om deg vil vi sende deg informasjon knyttet til dette formålet. Dersom du ønsker å motta dette, er det nødvendig at du avgir samtykke til dette når du registrerer deg. Når du sender en forespørsel via kontaktskjemaet, vil vi beholde dine opplysninger for fremtidig referanse og statistikk. Denne informasjonen vil ikke bli solgt til tredjepart. Vi vil besvare forespørselen ved å benytte din e-post adresse eller telefonnummer, om dette er oppgitt. Ditt navn og adresse vil inngå i vårt kunderegister. Hvis du ønsker at personopplysninger om deg skal rettes eller slettes fra våre arkiver kan du ta kontakt for å be om retting eller sletting. Vi lagrer ikke flere opplysninger om deg enn det som er nødvendig for ditt kundeforhold og benytter ikke opplysningene til andre forhold enn å ivareta våre forpliktelser overfor deg som kunde. Vi har for øvrig rett til å overføre vår kundedatabase, herunder personopplysninger, til en tredjepart som helt eller delvis overtar vår virksomhet i et oppkjøp eller en delvis overdragelse.

Har du spørsmål, kan du når som helst ta kontakt med Haleh Ashraf på epost post@assistly.no.