Våre Referanser

"Jeg har benyttet Haleh Ashraf som virtuell assistent via hennes firma, Assistly, og jeg er veldig fornøyd. Hun følger opp og leverer de oppgavene jeg har gitt henne på en effektiv og profesjonell måte. Jeg har selv en travel hverdag, og det føles godt å kunne stole på at oppgaver blir fulgt opp når jeg har levert dem fra meg. Haleh er en dyktig person med solid kompetanse, og jeg kan absolutt anbefale henne som virtuell assistent."
Anniken Fjelberg
Co-Founder hos 657, Oslo / Superblaise / UT: Studentbyrå
"Haleh gjorde en fantastisk jobb i perioden hun jobbet for oss i Novo Nordisk! Ikke bare er hun effektiv, nøyaktig og har en høy arbeidskapasitet, men hun utfører også jobben med entusiasme og har et smittende godt humør. Hun er pliktoppfyllende, serviceinnstilt og veldig fleksibel med tanke på arbeidsoppgaver og mengde oppgaver. Jeg anbefaler Haleh på det varmeste til alle som trenger en person som rett og slett kan fikse det meste!"
Rune Hoel Andersen
Marketing Director, Novo Nordisk Scandinavia AS
"Jeg vil gjerne anbefale Assistly AS og Haleh på det varmeste. De er positive, punktlige og effektive. Jeg har utelukkende god erfaring med Assistly og har blitt veldig glad i tjenestene de leverer og konseptet med virtuell assistent. Det gjør at jeg kan bruke tiden min på det jeg er best på."
Jørgen Aass
Manging Director, Jørgen Aass AS
"Å benytte Haleh Ashraf fra Assistly som virtuell assistent for foredragsfirmaet mitt har vært en positiv og inspirerende opplevelse fra første samtale! Haleh leverer ikke bare mer enn du ber om, hun er også usedvanlig god på å forstå hva du trenger. Med Haleh fra Assistly får du din personlig tilpassede drømmekollega!"
Antje Bomann-Larsen
Formidlingsekspert, ANTJE - Presentasjonsteknikk
"Haleh er drivende dyktig, rask, effektiv og leverer tjenester på en imponerende måte. Og dessuten er hun særdeles hyggelig og lett å prate med. Hun ser raskt gode løsninger og kan anbefales på det varmeste!"
Gøril H. Florvaag
Daglig leder og bedriftsrådgiver, butikkutvikler.no
"Anbefaler Haleh på det varmeste. Profesjonell kvalitet i alle ledd med godt humør på toppen "
Trond Methi
CMR Director, Novo Nordisk Scandinavia AS
“Haleh gjør en fremragende jobb som virtual assistant. Hun er effektiv, god å kommunisere og profesjonell. Anbefaler henne gjerne!”
Carsten Søreide
Partner, Carsten Søreide AS/Veno Optimal AS
“Talented People AS har samarbeidet med Assistly ved et par anledninger, der det har vært kritisk for oss å ha mer ressurser. Assistly har bistått oss på en god måte. Responstiden har vært rask. Kvaliteten på det arbeidet som har blitt utført har vært god. Gjennom samarbeidet har vi hele tiden opplevd å få god oppfølging og god service. Basert på det totalinntrykket vi sitter igjen med, vil vi absolutt anbefale Assistly til eksisterende og fremtidige kunder.”
David Togba
Daglig leder, Talented People AS

Kontakt oss

Vi hører gjerne fra deg. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

    E-post og telefonnummer vil kun benyttes for å gi tilbakemelding på forespørselen, og vil ikke bli lagret for andre formål.